venerdì 26 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НАУЧИХМЕ ЛИ СЕ ДА ПРОЩАВАМЕ


Замисляли ли сте се ,защо имаме специален празник за прощаване?Ами, че се празнува два пъти,местни и сирни заговезни?Единият път за кръстниците,вторият за фамилията.Защо е преди великите пости, а не в друго време на годината?Разбира се, че го има писано.Аз съм си го мислила така,само за себе си.Мъчила съм се да разкрия дълбокият философски смисъл ,задавала съм си тези въпроси,за да стигна сама до отговора.
Пиша за това, , защото в нашите семейства ,с болен от ДЦП,много по- често ,отколкото в останалите семейства има сложни проблеми.Ежедневно възникват спорове и поводи да обвиниш другия.Като че ли това е най- лестният начин да се освободиш от напрежението.Приемете го, че това е НАЙ-СИГУРНИЯТ НАЧИН да провалите семейството си.
ПРАВИЛО НОМЕР ЕДНО - ПРЕДИ ДА ОТВОРИТЕ УСТА,ЗА ДА ОБВИНИТЕ ПАРТНЬОРА СИ- ОБВИНЕТЕ СЕБЕ СИ .....ВИНАГИ ЩЕ ИМА ЗА КАКВО.

Това е .Научите ли се да прощавате първо на другите и после на себе си.ще заживеете много по- спокойно.Ако настроите мисленето си в посока КАК ДА ПОСТЪПЯ СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯ ГРЕШКАТА НА ПАРТНЬОРА СИ смятайте се за победител.

Според мен,простиш ли, ти освобождаваш съзнанието си от натрупаната негативна енергия и го отваряш за светли и чисти помисли и дела.
Негативизма, наслоен в нас е широко отворена врата за всички лоши болести.

НА МЕСТНИ ЗАГОВЕЗНИ С КРЪСТНИЦИТЕ,ПРОЩАВАМЕ СЕМЕЙНИТЕ СИ ПРЕГРЕШЕНИЯ-С ПАРТНЬОРА, НА СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ С ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ НИ БИТОВИТЕ НИ ПРЕГРЕШЕНИЯ ПРЕЗ ДВЕТЕ НЕДЕЛИ СЕ ПРЕЧИСТВАМЕ ДУХОВНО,А ЧАК СЛЕД ТОВА ПРЕЗ ВЕЛИКИТЕ ПОСТИ ПРЕЧИСТВАМЕ ТЕЛАТА СИ .

Това е моят кратък отговор.

ПРОЩАВАЙТЕ И БИВАЙТЕ ПРСТЕНИ !!


Димка

Ако желаете да споделяме ,обсъждаме или ви е нужен съвет,който лично бих ви дала,оставете имеила си в полето за коментари и ще общуваме с електронната ви поща

Nessun commento:

Posta un commento