domenica 28 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА АЗ ЖИВЕЯ С ЕНЕРГИЯТА НА СЛЪНЯЕТО

Блогът е посветен на болните от  Детска церебрална парализа и  техните семейства.

Не изоставяйте децата си в домове.
Обичта в семейството е най-доброто лекарство за тях.
Пиша за,труда,силният дух, вярата,
надеждата , мъдростта и любовта,които ни 
трябват,за да продължим напред.


Блогът е посветен на болните от  Детска церебрална парализа и  техните семейства.
Не изоставяйте децата си в домове.
Обичта в семейството е най-доброто лекарство за тях.
Пиша за,труда,силният дух, вярата,
надеждата , мъдростта и любовта,които ни 
трябват,за да продължим напред.


слънцеТова ,което искам да споделя е много простичко и лесно изпълнимо.Достатъчно е да вярвате в себе си ,в природата, в доброто,което ви обгражда.

слънце

Споделям го, защото същите тези знания можете да ги намерите срещу скъпо заплащане,забулени в тайствени думи,още по тайнствени термини и ритуали.Това е,за да е този, който ви ги предава, загадъчен и недостижим и .....да се спечели възможно най много разбира се....
Е аз ви го подарявам това знание,като ви желая най- съкровенните ви мечти и желания,свързани с добруването на човешкият род да се сбъднат.

слънце
Ако искате денят ви да е ведър,да мислите чисто, и точно,да ви спори...Станете рано и посрещнете изгрева.Не всеки може да го прави всеки ден.Това са няколко минути...когато слънцето постепенно се показва на хоризонта,докато целият диск се оформи,спокойно може да гледате в него.слънцеМного е силна енергиатя юни ,юли и август,когато в нашите ширини е лято.Ако живеете в град и нямате възможнаост ,изберете си някакво място в близък парк или от друга висока сграда.Според мен,колкото и да е привлекателен огромният мегаполис с всичките му възможности и удобства,живот без слънце....едва ли е най удачният начин да прекараме живота си.

слънце
При посрещането и изпращането на слънцето трябва да сте неподвижни,да разговаряте, с него като с човек,който стои срещу вас. Не е задължително на глас,даже по-добре е мислено.Непременно кажете най -съкровенните си желания за вас,за близките, си, за света като цяло.и не забравяйте да го помолите да ви помага целият ден и това,че и вие през деня в работата и действията си ще се ръководите от вселенските закони и няма да ги нарушавате с дума и дейстие.
слънце
Вечерта, когато слънцето залязва и започне постепенно слънчевият диск да се скрива зад хоризонта,пожелайте му да свети все така ярко и на хората от другата страна на земното кълбо,благодарете му за деня,за светлината,за всичко добро,което ви се е случило,пожелайте и на тези хора,които в момента виждат изгрева спорен ден.


слънце
Трябва да се научите да се приемате като една микроскопична частица отвселена вселената,но частица, която живее според нейните закони и с нищо не нарушава вселенският ритъм.Това е много важно,но много бързо се усвоява, поне аз го почувствах веднага.Слънцето помага за това.Понякога,но не винаги,когато слънчевият диск се скрива,ще видите ярка зелена светлина,която ви облива целите,и ще почувствате прилив на енергия.Слънцето ви благодари и ви изпраща поздрав

слънце
Когато дискът се скрива,спокойно може да гледате в него. Не зная, как ще посрещнете този мой постинг.Това си е лично ваша работа,още повече,че няма нищо тайствено в моят простичък разказ.Уверявам ви, че ако живеете по този начин, ще се почувствате изпълнени с добра енергия и ще работите с удвоени сили и възможности.


слънце
Това е.
С обич!
Димка

Nessun commento:

Posta un commento