domenica 18 novembre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ЛЕЧЕНИЕТО ТЕ СА РАЗЛИЧНИ

Блогът е посветен на болните от  Детска церебрална парализа и  техните семейства.

Не изоставяйте децата си в домове.
Обичта в семейството е най-доброто лекарство за тях.
Пиша за,труда,силният дух, вярата,
надеждата , мъдростта и любовта,които ни трябват,за да продължим напред.
 Чета различни публикации в интернет.Много често се питам.Защо това заболяване се мери с мерките на други заболявания,с други характеристики и други периоди на развитие и лекуване?Това е и една от целите ми.
   Да помогна на семействата,да се ориентират в този труден и непридвидим живот.
Повечето от написаното е за деца до седем осем години.Колко курса на лечение направили,с каква продължителност,колко различни часове посещавали,колко операции са направени за две или три години и така на татък.
 Разбирам ги лекарите,ами и те трябва да ядат хляб.Разбирам ги разните треньори и масажисти,специализирани клиники за операции на сухожилия.Мъча се да разбера и родителите на тези деца,техните баби и дядовци,които в реално време искат промяна.Мъча се да разбера и татковците,които си казват...,бе да видим и тази година как ще е,пък догодина да се ориентирам да намеря нещо друго и да си подкарам живота отново....
Това последното въобще не си го измислям....Така  ми го каза един от тези татковци с нашата сътба.Пък може и майки да има такива...колко му трябва на човек да избяга от злото...
 ЛЕКУВАНЕТО  НА НАШИТЕ БОЛНИ
 Е РАЗЛИЧНО ОТ ВСИЧКО КОЕТО ЗНАЕТЕ ЗА ЛЕКУВАНЕТО ВЪОБЩЕ.ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПЕРИОДИЧНОСТА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ ЛЕЧЕНИЕ.
ВРЕМЕТО Е РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР.ВРЕМЕТО, И ОБКРЪЖАВАЩАТА ГИ  

СРЕДА,ВЕДРА,СПОКОЙНА,ПЪЛНА С ЛЮБОВ И ВСЕОТДАЙНОСТ-ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА НАШИТЕ БОЛНИ.НИЩО НАСИЛСТВЕНО НЕ ВОДИ ДО НИКЪДЕ.
Това е.
Дано се вслушате в съвета ми и в сърцето си,което никога няма да ви излъже.Наблюдавайте вие с обич и разбиране децата си,тяхното състояние ще ви подскаже най- верният метод и време за лечение.

ОТНОВО И ОТНОВО  НЕ ИЗОСТАВЯЙТЕ ДЕТЕТО СИ  ОТГЛЕДАЙТЕ СИ ГО НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЙ КАКЪВ СЪВЕТ ВИ ДАВА.ВАШЕТО ДЕТЕ Е ВАША ПЛЪТ И КРЪВ.ВСЯКО СЛЕДВАЩО ДЕТЕ ЩЕ Е НЕГОВ БРАТ ИЛИ СЕСТРА  И НЕКА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО,НЕ ИМ ОТНЕМАЙТЕ ПРАВОТО ДА ОБИЧАТ И ДА БЪДАТ ОБИЧАНИ.
С обич!
Димка                  

Nessun commento:

Posta un commento