sabato 27 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ЗА ВАС С ЛЮБОВ

ИСКА МИ СЕ ДА РАЗГОВАРЯМ СЪС МАЙКИТЕ НА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ БОЛНИ ОТ ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА.С ТЯХ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ СЕСТРИ,ЗАЩОТО ИМАМЕ ЕДНИ И СЪЩИ БИТИЕ,МИСЛИ И ПРОБЛЕМИ.
Винаги съм се справяла сама с къщната работа.Родителите ни ни помагаха толкова,че да сме сигурни ,че има човек в къщи.Използвам времето за домакинска работа, за да обмислям това,което ми предстои да свърша,проектите си-когато бях конструктор,или докладите,-когато работех обществена дейност.
Може би знаете нещо важно-един житейски закон:Когато вещите около вас са подредени и е чисто,мисълта ви също тече чисто и мозъкът работи продуктивно.Това го открих сама през дългите часове на стоене у дома.
После го прочетох като творение на един експерт,който имаше томове писания по този въпрос..
Другото, което бих искала да споделя с майките на дечица с ДЦП.
Нашите деца ,ако изостават в определени области,в други са направо гениални.Природата просто не е разпределила равномерно способностите им.
Общувайки с вашите дечица,може би ще откриете рано някой талант и като работите упорито в тази посока,предполагам ,че той ще даде плодове.
Също отново и отново бих искала да ви напомня ,че основната характеристика на този тип хора е огромната необходимост от любов,те не могат да живеят,без да получават повече нежност и обич от останалите хора.
Благодаря ви че бяхте с мен.Желая ви мир и мъдрост!
Димка

Nessun commento:

Posta un commento