domenica 28 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НЕ СЕ СРАВНЯВАЙТЕ С НИКОГО

Блогът е посветен на болните от  Детска церебрална парализа и  техните семейства.

Не изоставяйте децата си в домове.
Обичта в семейството е най-доброто лекарство за тях.
Пиша за,труда,силният дух, вярата,
надеждата , мъдростта и любовта,които ни 
трябват,за да продължим напред.

слънце

Днес искам да напиша за нещо много важно, което все пропускам да отбележа или не го даизричам ясно.

семейство

НЕ СЕ СРАВНЯВАЙТЕ С НИКОГО, НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКО СА ЗАД ВАС, НЕ СЕ СИЛЕТЕ ДА НАСТИГНЕТЕ ТЕЗИ-КОИТО СА ПРЕД ВАС,ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА СИ ДОСТОЙНО.


синдрома на Даун
Ние с деца,братя или сестри с детска церебрална парализа и синдрома на Даун, сме "белязани" от съдбата.Наречете го карма,наречете го изплащане на грехове до девето коляно, наречете го божие изпитание, все ще сте прави.Даже преди двадесет и пет и повече години излезе една статия мисля в "Поглед " или в друг някой по- либерален вестник, която четох поне 50 пъти и нищо не разбрах.
вселена
Ставаше дума точно за нашите болни, че са космически души, които не могат да се адаптират към земните условия на живот.
Сега, след това, което чувам от Долорес Кенън, ми светва малко ,но се питам,кой в България е могъл тогава да пише тези неща и дали точно това е искала да каже тази статия.Имаше и снимка на космоса с дечица като нашите.Дали и те не са тези душици от "Зовът на помощ на земята",които не могат да се адаптират в земно тяло.
пролетна пътека
Но да се върна към същността на постинга.
Ние имаме своя пътека,която никой не може да ни пречи да извървим.Ние имаме достатъчно разум да се справим с трудностите.Интернет ни дава неизброимо количество информация къде как и кога можем да предприемем адекватно лечение.Ако в нашата страна не може, има други страни,където е възможно.Когато искате нещо,пътят и средствата се намират.
Ние сме по- човечни от останалите ,защото вървим ръка за ръка със страданието.Ние сме по трудолюбиви и организирани,защото това е ежедневието ни. Ние сме комбинативни и пестеливи,защото в противен случай бихме пропаднали.Ние сме великодушни и умеем да простим,защото до нас са нашите дечица с ангелските сърца,които всеки ден ни дават от своята добра енергия и ни помагат да станем по добри.

семейство

Обръщам се за първи път и към тези,които вече са изоставили дечицата си в домовете-концентрационни лагери.Приберете си децата и се грижете за тях.Нито е срамно нито е толкова трудно.Щом аз го мога -всеки го може,стига да го поиска.
Благодаря ви че бяхте с мен и прочетохте това.
пролет
Обичам ви !
Димка

Nessun commento:

Posta un commento