ВИДЕО ГРИЖИ И ЛЕКУВАНЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

Loading...

sabato 27 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА КЪДЕ ГРЕШИМ


слънцеДобър ден на всички,които четат блога ми.Реших постингите от сега нататък да започвам със слънце, за да е ясна моята позиция,че слънцето грее за вички на тази земя.Като сме равни под слънцето, нека отстояваме социалното равенство между хората.
За да има домове, в които умира по едно дете на месец, и да не чуем протест от нито един родител,това значи ,че тези деца нямат родители.Има две възможности:
1.Децата да са родени в инкубатор, като пиленцата.......
2.Оставяйки ги в такъв дом,родителите са подписали декларация, че е отказват от тях.Не знам каква е правната уредба в България.Когато един родител се откаже от увредено дете, кой поема попечетелството?Държавата?В лицето на кого?Ако то влиза директно в един такъв дом,директорът на дома ли е пряко отговорното лице за живота на такова дете?Ако имаме само един човек- а не и някое друго лице-адвокат, представител на социална служба,някой от общинската управа? Не знам как е, но си давам сметка, че ако това е само едно лице и то директора на социалното заведение,ето ви ужасяващите новини,които нямаше как да не потресат България.


церебрална парализа
Социалният асистент, това е фигурата,която липсва,за да се нареди пъзела и да не позволява заплитания,безхаберие и престъпления срещу личността на хора, които нямат възможност да се защитят

Това е една от посоките, по която може да се разсъждава, но има още няколко диаметрално различни , по които ще пиша в следващите постинги.

Благодаря ви ,че четете това.Ако някой е заинтересован и пряко заегнат от тези проблеми или господ го е дарил с голямо сърце човешко,нека сподели с хора, от които зависи решаването им.
Обичам ви!

Димка


пролет