lunedì 29 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ОБИЧТА В СЕМЕЙСТВОТО

Блогът е посветен на болните от  Детска церебрална парализа и  техните семейства.

Не изоставяйте децата си в домове.
Обичта в семейството е най-доброто лекарство за тях.
Пиша за,труда,силният дух, вярата,
надеждата , мъдростта и любовта,които ни трябват,за да продължим напред.
Благодаря на всички мои читатели.Това,че посещавате блога ми приемам като съпричастие към всички страдащи от страшното заболяване Детска церебрална парализа и техните семейства.
Днес искам да напиша за отношението към нашите болни в семейството.Разбира се,че съм се спирала на това много пъти,но ми се струва,че не съм казала всичко.Те са с богата душевност,различна от средностатистическата,и сравнима с тази на художниците,поетите,композиторите.Даряват толкова обич,генерират в пространството огромно количество добра енергия и искат някой да я приеме.
Разбирате ли какво искам да кажа.Трябва да им позволим да ни обичат със своята си душeвност.В противен случай се чувствуват нещастни.
Това е толкова важно за тях,повече от храната и водата.Моята дъщеря-ежедневно,ежечасно,ежеминутно ни дарява обич,която понякога ние не можем да понесем,забързани в нашето ежедневие и грижи.
Примерите са неизброими.
И още нещо,не само дарява обич,но демонстрира безкрайна съпричастност,когато брат ѝ е усмихнат,има на гости свои приятели или разговаря,смеейки се с някой приятел или приятелка по скайпа.Тя стои до него щастлива.
Заключавам ...не само за нашите семейства с болни от Детска церебрална парализа,но и в обикновените,здрави и щастливи семейства...Обичайте,но позволяваите на другите да ви обичат.НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ ЛЮБОВТА,КОГАТО ВИ Я ДАРЯВАТ , ТАКА ЩАСТИЕТО ЩЕ Е ДВОЙНО !!!!

Нали е толкова просто и лесно изпълнимо.На това ни научи моята дъщеря.
И винаги си мисля,че изоставените в домове деца креят и си отиват млади именно поради огромният недостиг на любов.

Обичайте и разрешете да ви обичат!!!

Димка

С грижа за вас !

Nessun commento:

Posta un commento