sabato 27 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА РАЗБЕРЕТЕ СОЦИАЛНИЯТ АСИСТЕНТ Е НУЖЕН
Социалната дейност не е за подценяване.Тя се занимава с болни , инвалиди и възрастни хора.За жалост в България няма кой да разбере, че това е работа,която е тест за зрелост на едно демократично общество.В нашата родина никой не го разбира.Скандал след скандал,мръсотия след мръсотия....дай да се оплескаме всички с кал, за да сме еднакви.
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ТАКА.В публичното пространство се приказва за убийци,рекетьори,наркобосове и прститутки.....всичките абсолютно нормални и здрави,много алчни и изключително грешни.Цялото общество е длъжно да мисли само по тези въпроси.
СОЦИАЛНАТА ДЕЙНОСТ В ОГРОМНАТА СИ ЧАСТ СЕ ЗАНИМАВА С ХОРА,КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ГРИЖАТ САМИ ЗА СЕБЕ СИ,НО С АНГЕЛСКИ ДУШИ....АКО СЪПОСТАВИТЕ СРЕДСТВАТА КОИТО ОТИВАТ ЗА ДА СЕ ПОДПОМОГНАТ ТЕЗИ ХОРА И ТЕЗИ КОИТО СЕ ОТДЕЛЯТ " ЗА БОРБА"СРЕЩУ ЛОШИТЕ..НО....СИГУРНА СЪМ, ЧЕ НИКОЙ ОТ СТАТИСТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СИ НАПРАВИ ТОЗИ ТРУД.....НАЛИ ТАКА?

Социалният асистент не е бавачката,не е -личниат асистент,който се грижи ежедневно за болнияСОЦИАЛНИЯТ АСИСТЕНТ Е НЕГОВИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ОБЩЕСТВОТО.ТОЙ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА ТЕЗИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА ГО СТОРЯТ САМИ.
КАЗАНО ПРОСТИЧКО ...НЕГОВИЯТ ОБЩЕСТВЕН АДВОКАТ.

За болните от ДЦП не трябват полицаи,спец части,специални камери върху каските на полицаите...пари за специални средства за следене...каквото искате прибавете...всичко ще го намерите написано по ВСИЧКИ страници на ВСИЧКИ вестници....
Мили хора,смилете се пред страданието.Нека българското общество преразгледа своите морални принципи.

Благодаря че бяхте с мен.

Обичам ви
Димка

Nessun commento:

Posta un commento