venerdì 26 ottobre 2012

ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА ВЯРВАМ И ЩЕ РАБОТЯ ДА СЕ СЛУЧИ






БЛАГОДАРЯ НА ПРЕКРАСНАТА ВАЛЯ ЗА СЪПРИЧАСТИЕТО. БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПРАВИ НАЙ-КРАСИВИЯТ БЛОГ,КЪДЕТО СИ ПОЧИВАМЕ И ВИЖДАМЕ КРАСОТАТА ПРЕЗ НЕЙНИТЕ ОЧИ И ДУША.БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!
Но животът има и друга страна,печал,мъка,търпение,примирение ,а същевременно -вдъхновение и ежедневна борба със злото, което те е нападнало.Знаете притчата за сеяча и семената които сее.Моите семена са моето слово.Искам да помогна,но няма да стане с магическа пръчка.Всъщност може би посланието ми не е адресирано пряко до институциите.Ключовите думи водят към заинтересуваните.Те са двигателат,те ще дадат тласък да се изпълни това добро дело.Тук ще направя малко лирично отклонение,за да обясня, защо постъпвам така:
В дневният център ,който посещава дъщеря ми има десетина -дванадесет работници и преподаватели.Два от тях имат деца с това заболяване.Когато те са били на смяна, аз веднага разбирам.Работено е с душа и сърце.
Моите семена трябва да попаднат на добра почва за да дадат плод.Нито каменливата-тези с каменните сърца,-нито песъчливата,повърхностните и лицемерите-нямада работят за каузата.
Трябват хора,които са съпричастни, тогава ще успеем.
Ние ще работим пряко за хората и то за беззащитни и болни хора,които не могат да вземат сами решение.За това са нужни кристално чисти хора,за да не избуи злото.

Живея с надежда да успеем

С обич


Димка

Nessun commento:

Posta un commento